VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

TulgurGangzi&NikoVotkin

Tulegur Gangzi & Niko Votkin

Tiistaina, 2. syyskuuta, klo 20


Mongolialainen kurkkulaulaja Tulegur Gangzi on jo tuttu vieras Riihimäellä. Omintakeinen kitaristi-kurkkulaulaja, jota on luonnehdittu muun muassa nomadirokkariksi, on konsertoinut Vihreällä talolla kahdesti aiemmin ja löytänyt oman, kiitollisen kuulijakuntansa. 

Tällä kertaa Gangzilla on seuranaan muun muassa Ismo Alangon bändissä soittanut rumpali, Niko Votkin. Gangzi ja Votkin tapasivat Kiinassa 2011, kun Niko oli kiertueella Knucklebone Oscarin kanssa. Miehet pohtivat lasillisen ääressä, että olisi mukava soittaa yhdessä Gangzin materiaalia. Kesäkuussa 2014 Gangzi oli puolestaan Suomen-kiertueella ja duo sai mahdollisuuden ryhtyä sanoista tekoihin. 


Heti ensimmäisten treenien jälkeen kaksikko sai kiinnityksen Niubi Festivalille. Samalla herrat tekevät visiitin myös Riihimäen Vihreälle talolle. 

Duon yhteistuotantoa ei ole vielä kukaan treenikämpän ulkopuolella kuullut, joten luvassa on jotain todella ainutlaatuista. 

Liput: 10 / 5 euroa. Alennuslippu opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille, köyhille taiteilijoille ja taivaanrannanmaalareille.

TERVETULOA!

Video (soolo):
https://www.youtube.com/watch?v=j89Bm6lxu7g
https://www.youtube.com/watch?v=zd1RrJ0OzRM