VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

Threetaly

Sunnuntaina, 9. joulukuuta, klo 18.00

Karri Luhtala on ehtinyt vierailla Vihreällä talolla jo kahdella eri kokoonpanolla. Ei kahta ilman kolmatta. Karri Luhtala Trion ja Soul in Timen jälkeen talolle saapuu Threetaly. Mikäli aiemmat merkit pitävät paikkansa, luvassa on taas svengaava ilta, joka saa sykkeen nousemaan ja veret virtaamaan. 

Herkullisten sävelten lisäksi tarjolla on myös italialaisia herkkuja. Luvassa siis kaikin puolin maittava ilta!

Threetaly

Augusto Pallocca - Tenorisaksofoni
Corrado Maria De Santis – Sähkökitara, Loop Station, FX
Karri Luhtala – Koskettimet

Italialais-suomalainen musiikkiprojekti Threetaly syntyi, kun kaksi italialaista muusikkoa ja suomalainen pianisti kohtasivat. Syntyi ajatus yhdistää jazz-taustainen soitto uudempiin musiikkikonsepteihin, ulottuen aina sampleihin ja efekteihin. 

Karri Luhtala on yksi lahjakkaimmista suomalaisista nuoren polven muusikoista. Hänen käsissään bebobin, funkin ja klassisen musiikin vaikutteet virtaavat ja yhdistyvät toinen toisiinsa pehmeästi ja pakottomasti. 

Augusto Pallocca on saksofonisti, mutta hän on myös räppäri ja tuottaja. Palloccan syvällinen musiikkigenrejen tuntemus antaa Threetalyn musiikille laajan väriskaalan. 

Corrado Maria De Santis on briljantti jazz-soittaja, mutta samalla myös yksi italialaisen indie-skenen vaikutusvaltaisimmista muusikoista. De Santis kykenee soitossaan tavoittamaan jokaisen sävelen sävyn, Charlie Christianista Syd Barrettiin.

Liput 15 / 10€

Benvenuto! Tervetuloa!