VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

Talojen kevät 2021

Tunnelmaa noin sadan vuoden takaa. Vasemmalla Vihreä talo, silloinen pankkitalo. Maantie kulki tuolloin vanhalta rautatieasemalta (kuvaajan selän takana) Vihreän talon sivuitse, taaempana häämöttävän Paloheimon pääkonttorin (silloisen hotellin) pohjoispuolitse syvemmälle nykyiseen Rautatienpuistoon. Etelä-pohjoissuuntaista katua (Pohjoinen Asemakatu) ei tuolloin vielä ollut.

Vihreän, Keltaisen ja Ö-talon kevät 2021Alkuvuoden päivämäärät eivät suostu asettumaan aloilleen. Tilaisuuksia kaavaillaan, puntaroidaan, sovitaan, perutaan, siirretään, suunnitellaan, sovitaan ja siirretään taas uudelleen. Varmaa on vain epävarma. Emme nyt kirjaa tähän ensimmäistäkään tilaisuutta ennen kuin tilanne alkaa edes hieman jälleen vakiintumaan. 


Talot ovat joka tapauksessa käytössänne. Niitä voi vuokrata oli tarve sitten vaikkapa pienelle palaverille väljemmissä tiloissa tai vaikkapa striimausvideon puitteille. 


Nyt on myös hyvä hetki suunnitella tulevia. Muistathan, että vuokraamme tiloja yksityistilaisuuksien lisäksi myös erilaisten seurojen, yhdistysten, järjestöjen, kerhojen ja muiden yhteisöjen käyttöön. Ota yhteyttä. Kysy lisää.


Talojen omat kulttuurituotannot saavat nyt hetken odottaa. 


Mikäli olet kiinnostunut Vihreän talon etätyöpisteestä, ota yhteyttä!


Kiitos Suomen kulttuurirahaston, olemme yhä tässä. Kiitos myös OKM:lle.


Kaikkea parasta armon vuoteen 2021!


Vihreä talo, Pohjoinen Asemakatu 1, löytyy aivan Riihimäen rautatieaseman lähituntumasta. 

Ö-talo, Öllerinkatu 9, sijaitsee Rautatienpuistossa, Riihimäen kirkon naapurissa, muutaman minuutin kävelymatkan päästä rautatieasemalta.

Keltainen talo, Hakoistentie 371, seisoo Janakkalan Laurinmäellä, keskiaikaisen kivikirkon lähettyvillä.


Tiedustelut & varaukset: olli@vihreatalo.fi / 050 588 6867