VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

Soundilabra & Mansikkaniemi


TIMO OIVAN SOUNDILABRA 

                   & 

 SANNA MANSIKKANIEMI


Torstaina, 28. marraskuuta, klo 19
Vihreälle talolle saadaan erityislaatuisia vieraita, kun Timo Oivan Soundilabra ja mezzosopraano Sanna Mansikkaniemi saapuvat konsertoimaan Riihimäelle.

Timo Oivan Soundilabra on yhden miehen projekti, salaperäinen musiikkilaboratorio, jonka koeputkista syntyy futuristisia, hämmentäviä, psykedeelisiä ja seksikkäitä soundeja jotka saavat "sukat pyörimään jaloissa".

Sanna Mansikkaniemi, joka tunnetaan niin laulajana kuin viulistinakin, ulottaa ohjelmistonsa vanhasta musiikista aina uusimpaan musiikkiin asti. Mansikkaniemi, kiireestä kantapäähän muusikko, omaa kaksikin maisteritutkintoa Sibelius-Akatemiasta, ja myös hänen vanhempansa ovat muusikoita. Pianon ja urkujen soitto onnistuu Sannalta siinä missä viulunsoitto ja laulukin, jos kohta viimeksi mainittu on hänen pääinstrumenttinsa. Klassisen musiikin lisäksi Mansikkaniemi on erityisen mieltynyt latinalais-amerikkalaiseen musiikkiin.


Vihreän talon konsertissa nämä kaksi ainutkertaista maailmaa kohtaavat ja yhdistyvät, kun Timo Oivan Soundilabra ja mezzosopraano Sanna Mansikkaniemi tulkitsevat ajan hermolla olevia säveliä, yhdessä ja erikseen. Luvassa on vinkeitä improvisaatioita sekä tiukkoja tulkintoja merkillisistä nykymusiikkiteoksista, elektroniikalla ja ilman.

Tässä Timo Oivan Soundilabra vauhdissa ArtHäme2013 -tapahtumassa Riihimäen matkakeskuksen parkkihallissa - mainittakoon, että samaan aikaan maalataan lähettyvillä seinämaalauksia:
http://www.youtube.com/watch?v=UHV3Mx3tMMI
https://www.facebook.com/TimoOivanSoundilabra

Lisäinfoa Sannasta löydät täältä:
http://sanna.mansikkaniemi.com/
http://www.youtube.com/watch?v=DUpAkrKUqQw

Tule ja koe! Ennennäkemätön tilaisuus!

Liput 10 / 5 euroa, käteisellä ovelta

Tarjoilua.

Järjestäjät:
Vihreä Talo & Musiikkia si! Lounais-Hämeen virtuoosit