VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

Soul in Time


Sunnuntaina, 27. tammikuuta, klo 18Soul in Time

Stefano Preziosi - saksofoni
Paolo Amarisse - rummut
Karri Luhtala - organ

Soul in Time on jo tuttu vieras Vihreällä Talolla. Kaikki paikalla olleet takuulla muistavat elokuisen keikan, jolloin tunnelma talolla oli niin katossa kun olla ja voi. Soul in Time on täällä taas! 

Soul in Time esittää jazzversioita rock-klassikoista. Led Zeppelinin Moby Dickin rakenteeseen saattaa ilmaantua Duke Ellingtonin In a Sentimental Moodin teema. Oleellista on rento tunnelma. Soul in Time on vakiintunut kokoonpano, joka on esiintynyt eri puolilla Italiaa, sekä elokuussa 2012 viikon kiertueella Suomessa.

Nyt yhtyeellä on tekeillä myös kulttuuriohjelma Ylelle. Ohjelmassa Soul in Timen musiikki yhdistyy italialaisen kulttuurin eri osa-alueisiin, erityisesti ruokakulttuuriin. Neuvottelut ohjelmasta ovat parhaillaan käynnissä.

Liput 10 / 7,5 euroa 
Liput ovelta käteisellä.

Lisäksi tarjolla italialaisia herkkuja!

Luvassa hurmaava ilta kaikille aisteille. 

Benvenuto!


Tämä konsertti on osa Il Mondo di Karri -klubitoimintaa. Jatkossa Karri Luhtala vierailee erilaisten kansainvälisten kokoonpanojensa kanssa kerran kuussa viidessä eri kaupungissa. Riihimäki ja Vihreä talo isännöivät konsertteja joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina (huhtikuussa jo 21. päivä). Riihimäki on saanut jazzklubin!Ohjelma talvi / kevät 2013


27.1. Soul in Timejazzversioita rock-kassikoista 
24.2. Alessandra Abballe, groovaavia jazzstandardeja Erykah Badun tapaan 
24.3. Carlo Conti, 60-luvun hengessä 
21.4. T. Ruggeri - G. Ricciardo Quintet, perinteistä hard boppia
26.5. Laurent Digbeu jazzafroproject, afrikkalaista jazzia

Karrin kiertuetoimintaa mukana tukemassa riihimäkeläinen nuorisokoti HOPO.
www.hopo.fi