VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

Pietarin SpektaakkeliPietarin Spektaakkeli


Perjantaina, 24. lokakuuta


Ovet klo 20.30, musiikki noin klo 21.


Liput käteisellä ovelta. Varmistaaksesi, että mahdut mukaan, voit varata lipun ennakkoon:


olli@vihreatalo.fi / 050-588 6867


Tarjoilua!Pietarin Spektaakkelia on kiitelty paljon. Tässä muutama lainaus:


"Pietarin Spektaakkeli soittaa hiphopilla höystettyä bluespohjaista garagefolkkia. Suhteellisen tuore yhtye julkaisi alkuvuodesta ensimmäisen albuminsa "Rakkauteen". Levy on kerännyt runsaasti positiivista huomiota samoin kuin yhtyeen live-esiintymiset. Spektaakkelin muodostavat hiphopin maailmasta ponnistavat kitaristi-laulaja Pietari ja rumpali Tykopaatti sekä kontrabasisti Mitja Tuurala, joka on vaikuttanut useamman vuosikymmenen suomalaisen juurimusiikin saralla, toimien muun muassa J. Karjalaisen ja Tuomari Nurmion yhtyeissä."


"Pietari on Suomen kaurismäkiläisin räppäri. Spektaakkeli on nyt sitä mitä Melrose oli vuonna 1987. Räppi lähtee tanssimaan - saarilavalle, bluesluolaan ja kivikorttelibaariin, jossa on vanhan koulun portsari sekä valkoiset pöytäliinat."


"Yhteenliittymä tuottaa oivaltavaa ja tarttuvaa rytmiikkaa, joka lainaa kappaleesta riippuen, mutta tasapuolisesti niin Jamaikan reggae-rytmeistä, folkista, bluesista, mustalaismusiikista, rockabillystä kuin garagerockista. Kun soppa maustetaan Pietarin arkisen maanläheisillä teksteillä, tarjolla on persoonallisinta suomenkielistä popmusiikkia aikoihin.

Ero vanhaan on selvä: toisin kuin kahden viime vuosikymmenen kovalevyrockiksi kivettynyt suomalainen pop, Rakkaus on täynnä ilmareikiä, joiden kautta musiikki elää ja hengittää vapaasti."


http://www.youtube.com/watch?v=-2uBO2pNY0I

http://www.youtube.com/watch?v=m07SN0dU1eU