VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

Oi Maamme Julkut


Hämeen Kuninkaallinen Nukketeatteri: 

Oi Maamme Julkut

Lauantaina, 8. helmikuuta, klo 18


Liput 15e ennakko/ 20e ovelta 

Huom! K-16

Ennakkolippuvaraukset: olli@vihreatalo.fi / 050-588 6867


Hämeen Kuninkaallisen Nukketeatterin naurupommi on mennyt Hämeenlinnassa täysille saleille. Riihimäellä vain tämä yksi ainoa vierailuesitys. Liput kannattaa varata etukäteen.


Oi, Maamme Julkut -parodiassa tasavallan kiintotähdet seikkailevat mediasta tutuissa ohjelmaformaateissa. Julkisuuden henkilöistä mukana ovat seuraavat mediapersoonat: ex-mäkihyppääjä Matti Ykänen, ex-malli Johanna Takiainen ja luototon luottotoimittaja Kai Verilä. Julkkisten ongelmia ”ratkoo” koko kansan maalaislääkäri Kiimainenkinen. Tule katsomaan keitä muita säihkyviä ja sammuvia tähtiä on valittu mukaan. Illan emäntänä ja isäntänä koko kansan kestosuosikit Elovena-tyttö ja Reissumies.

Oi, Maamme Julkut –parodia antaa vastauksia suomalaisen yhteiskunnan kannalta elintärkeisiin kysymyksiin: Miksei ex-malli Takiaisen työnhaku onnistu? Kenen kanssa Ykänen on ollut 2 viikkoa Ibizalla? Miksi unelmien vaimon valinta on Matille niin vaikeaa? Kuka on tämän kaiken takana?

Supersuositun Oi, Maamme Julkut –parodian viime vuoden näytökset olivat kaikki loppuunmyytyjä. Roisista mutta terävästä huumorista tunnetut tekijät Hannu Räisä ja Antti Kemppainen jatkavat yhteiskuntaa kritisoivalla otteella Tasavallan marionetit –sarjaa, jonka aiemmat näytelmät: Kummallisvaalit, Pressa sihisi hississä sekä Kaboom käsittelivät kriittisesti parodian keinoin valtakunnan politiikkaa. 

Nukkenäyttelijöinä Hannu Räisä, Antti Kemppainen ja Taina Maria Savimäki. 

Käsikirjoitus: Hannu Räisä ja Antti Kemppainen
Ohjaus: Hannu Räisä
Nuket: Hannu Räisä 
Puvut: Taina Maria Savimäki
Verstaalla: Kristiina Lehtovaara
Tuotanto: Nasty Puppet Promotions & Hurja tuotanto

Lisätiedot ja keikkamyynti: 040 5173177 hannu.raisa@gmail.com www.nastypuppet.fi 


https://www.facebook.com/events/1454547738092810/?source=1