VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

Marta Capponi Quartet

Il Mondo di Karri feat. Marta Capponi Quartet

Sunnuntaina, 8. joulukuuta, klo 18


Marta Capponi - laulu

Karri Luhtala - piano

Gabriele Greco - kontrabasso

Emiliano Caroselli - rummut


Vuoden viimeisessä Vihreän talon jazzillassa esiintyy Marta Capponi Quartet. Kvartetin italialaistrio, laulaja Marta Capponi, kontrabasisiti Gabriele Greco ja rumpali Emiliano Caroselli, saapuu Riihimäelle Lontoosta, missä koko kolmikko tällä hetkellä vaikuttaa. Kvartetin neljäs jäsen on pianisti Karri Luhtala, Il Mondo di Karri -kiertueiden hyvinkääläislähtöinen organisaattori.Karri Luhtala on tavannut illan vieraansa Italiassa. Capponin ja Carosellin kanssa hän on soittanut Rooman jazzjameissa, Grecon kanssa samassa pianotriossa. Vihreän talon konsertissa kvartetti esittää pääasiassa Martan sävellyksiä.


Il Mondo di Karri saapuu Vihreälle talolle nyt jo kahdennentoista kerran. Illat ovat saavuttaneet huiman suosion, eikä ihme; tarjolla on hyvää musiikkia, makunautintoja ja Vihreän talon hurmaava tunnelma.


Sunnuntain konsertti on paitsi vuoden viimeinen, myös viimeinen ennen muutaman kuukauden taukoa. Luhtala matkaa alkuvuodeksi Italiaan ja seuraava Il Mondo di Karri saapuu talolle näillä näkymin vasta ensi huhtikuussa.


Konsertti alkaa kello 18. Sisäänpääsymaksu kymmenen euroa. Liput myydään käteisellä ovelta. Luvassa myös Trattoria Jazzin väliaikatarjoilua.


www.karriluhtala.com