VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

Kokous- ja juhlatila

Jos olet etsimässä juhla- tai kokoustilaa, ota yhteyttä: olli@vihreatalo.fi / 050 588 6867HUOMIO HUOMIO! Käytössänne on Vihreän talon lisäksi toinenkin juhlatila, Ö-talo, osoitteessa Öllerinkatu 9, Riihimäki (Riihimäen kirkon naapurissa). Kyseessä on 1880 rakennettu Riihimäen ensimmäinen koulurakennus. 


Lisäksi myös Janakkalan Keltaiselta talolta (Janakkalan kirkon naapurissa) on mahdollista vuokrata juhla- tai kokoustilaa. Keltainen talo on rakennettu alkujaan rukoushuoneeksi vuonna 1913.


Kysy lisää.Vihreä talo on erikoistunut ikimuistoisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Talon tunnelma on taattu! Halutessasi saat tilaisuuteesi tarjoilut ja ohjelman meidän kauttamme, mutta voit myös vuokrata ainoastaan tilan. Omia ruokia ja juomia saa tuoda tullessaan vapaasti. 


Vihreään taloon saa järjestettyä pöytäpaikan enimmillään reilulle 60 hengelle. Cocktail-tyyppisiä tilaisuuksia on järjestetty jopa 80 hengelle. Ö-talolle ja Keltaiselle talolle sopii hieman enemmän väkeä kuin Vihreälle talolle.


Tilavuokraan sisältyvät kaikki talon varusteet. Vihreältä talolta löytyy muun muassa pöytäliinat, lautaset ja ruokailuvälineet, juoma-, viini- ja kuohuviinilasit, kahvi- ja teekupit, tarjoiluastiat ja -ottimet. Keittiön varusteisiin kuuluvat liesi, kahvin- ja vedenkeittimet, lämpölevy, pumpputermarit, mikro, astianpesukone ja kaksi jääkaappia. 


Salin äänentoistolaitteet, piano, ​valkokangas, projektori sekä kylmäkaappi juomille ovat nekin käytettävissä. 


Tervetuloa taloille!


Vihreä talo

Pohjoinen Asemakatu 1

Riihimäki


Ö-talo

Öllerinkatu 9

Riihimäki


Keltainen talo 

Laurinmäki

Hakoistentie 371

JanakkalaKuvat: Pasi Pulkkinen, Reet Kolkkanen