VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

Kokous- ja juhlatila

Jos olet etsimässä juhla- tai kokoustilaa, ota yhteyttä: 


olli@vihreatalo.fi / 050 588 6867HUOMIO HUOMIO! Käytössämme on 1.11.2019 alkaen toinenkin juhlatila osoitteessa Öllerinkatu 9, Riihimäki (Riihimäen kirkon vieressä). Myös Janakkalan Keltaiselta talolta on mahdollista vuokrata juhla- tai kokoustilaa. 

Kysy lisää.Vihreä talo on erikoistunut ikimuistoisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Talon tunnelma on taattu! Halutessasi saat tilaisuuteesi tarjoilut ja ohjelman meidän kauttamme, mutta voit myös vuokrata ainoastaan tilan. Omia ruokia ja juomia saa tuoda tullessaan vapaasti. 


Vihreään taloon saa järjestettyä pöytäpaikan enimmillään reilulle 60 hengelle. Cocktail-tyyppisiä tilaisuuksia on järjestetty jopa 80 hengelle. Ö-talolle sopii hieman enemmän väkeä ja Keltaiselle talolle kutakuinkin saman verran kuin Vihreälle.


Tilavuokraan sisältyvät kaikki talon varusteet. Vihreältä talolta löytyy muun muassa pöytäliinat, lautaset ja ruokailuvälineet, juoma-, viini- ja kuohuviinilasit, kahvi- ja teekupit, tarjoiluastiat ja -ottimet. Keittiön varusteisiin kuuluvat liesi, kahvin- ja vedenkeittimet, lämpölevy, pumpputermarit, mikro, astianpesukone ja kaksi jääkaappia. 


Salin äänentoistolaitteet, piano, ​valkokangas, projektori sekä kylmäkaappi juomille ovat nekin käytettävissä. 


Tervetuloa taloille!


Vihreä talo

Pohjoinen Asemakatu 1

Riihimäki


Ö-talo

Öllerinkatu 9

Riihimäki


Keltainen talo 

Laurinmäki

Hakoistentie 371

JanakkalaKuvat: Pasi Pulkkinen, Reet Kolkkanen