VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

Kisko-klubi: Mielikki

Mielikki esiintyy, laulattaa ja leikittää Vihreän talon Kisko -klubilla!

Kisko-klubi su 23.2. klo 14-16
Esiintymässä Mielikki
Liput 7/5e

Keittotarjoilu alkaa tuttuun tapaan talolla klo 13. Klo 14 Mielikki -yhtyeen jäsenet pitävät kaikille lapsille ja lapsenmielisille talvisen laulu- ja leikkituokion. Muskarituokioon ei ole pääsymaksua; mikäli ei jää konserttiin, voivat muskariin osallistujat suorittaa vapaaehtoisen osallistumismaksun.

Mielikki- yhtye jatkaa konsertilla klo 15 ja keikan jälkeen jatkuu vapaamuotoinen kansanmusiikkijamittelu, johon voi jokainen halutessaan liittyä mukaan.

HUOM! Perimme klubeilla pääsymaksun 7/5 euroa, viiden euron ollessa yleinen "alennushinta" (opiskelijat, kouluikäiset lapset, eläkeläiset….). Lisäksi haluamme kannustaa junalla kauempaa klubille saapumista: junalipun esittämällä saa myös alennushintaisen sisäänpääsyn, vaikka ei kuuluisi alennusryhmiin!

Alla lisätietoa yhtyeestä!

**********

Mielikki on kahden savonlinnalaisen muusikon ja musiikinopettajan muodostama duo. Ohjelmistossa perinteistä pohjoismaista kansanmusiikkia ja vanhoja iskelmiä. Soittimina haitari ja gamba, ja helähtää se laulukin välillä. Mielikin muusikot ovat mieltyneet kauniisiin melodioihin ja haikeisiin harmonioihin. Yhtye on esiintynyt Savonlinnassa ja Kihaus Folk -festivaalilla. 

Mielikin soittajat ovat musisoineet useasti työpaikkansa Savonlinnan musiikkiopiston muskaritilaisuuksissa, joten Kisko-klubillakin on lapsille oma toiminnallinen musiikkituokio. Tule laulamaan, leikkimään ja tanssimaan menevien laulujen tahtiin!

Mielikki:
Katri Susitaival, gamba ja laulu
Laura Vartio, haitari ja laulu


**********

Lisätietoa Kisko-klubista

Kisko-klubi on Vihreällä talolla Riihimäen aseman kupeessa syyskuussa 2013 aloittanut uusi akustiseen kansanmusiikkiin keskittyvä sunnuntaiklubi, joka tuo kaupunkilaisten kuultavaksi huipputasoista kansanmusiikkia sekä suomesta että ulkomailta. Koko perheelle soveltuvien klubien yhteydessä järjestetään myös kansanmusiikkijameja. Klubisarjaa tuottavat yhdessä Suvi Oskala ja Paula Susitaival yhteistyössä Vihreän talon kanssa.

Merkkaa kalenteriisi kaikki tulevan kevään klubit ja muut tapahtumat!

16.3. Yhtyeenä Päre ja jamit
13.4. Yhtyeenä Punottu puro ja jamit

http://www.facebook.com/kiskoklubi