VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

Jussu & Saara Markkanen

Kyllä se vaan on hienoa, kun joku laittaa itsensä likoon. Kiitos kaikille osallistuneille. Ilta oli kerrassaan lumoava. Nämä taiteilijat ovat tervetulleita taloon koska tahansa.18. toukokuuta 2012 
klo 20.00 - 23.00


Pitkän linjan suomipoppari JUSSU (ent. Suurlähettiläät-yhtyeen laulaja ja lauluntekijä) päätti ottaa puoli vuotta sitten musiikillisen harppauksen ja ryhtyä toteuttamaan musiikillista projektia puhtaasti itsekkäistä syistä, eli kirjoittamaan ja esittämään juuri sitä, mitä nyt haluaa. Tuloksena on musiikkia, joka kumartaa historian suurille croonereille unohtamatta, että ollaan 2010-luvulla.

Jussun uusi - englanninkielinen ja vielä lopullisesti nimeämätön - sooloprojekti seilaa musiikillisessa kolmiossa, jonka muodostavat Nick Cave, Bon Iver ja Jamie Cullum.Yhtyeeseensä Jussu on saanut triollisen lahjakkaita jazz -muusikoita, joiden käsittelyssä yksinkertaisemmatkin pop -laulut ovat saaneet uuden, mielenkiintoisen muodon. Jussun laulaminen tässä projektissa on myös jotain aivan muuta, kuin mitä häneltä on totuttu kuulemaan. 

Riihimäellä Jussu esiintyy yhdessä pianisti ANNI MATTILAN kanssa.

SAARA MARKKANEN on Riihimäeltä kotoisin oleva, Helsingin kautta
Berliiniin päätynyt laulaja/lauluntekijä. Opiskeltuaan pitkään
puupuhaltimia, Saara löysi oman äänensä laulunkirjoittamisesta. Tällä
hetkellä hän asuu Berliinissä, säveltää/äänittää uutta materiaalia ja
valmistelee ensi kesän Amerikan kiertuetta. Saara soittaa myös huilua, saksofonia ja klarinettia Christina Vantzoun sekä Elise Melinandin yhtyeissä.

LIPUT: 25€/20€
VARAUKSET: 
Kiara Oy - info@kiara.fi tai 050-4133413
Vihreä talo - olli@elinno.com tai 050-5886867