VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

JaakkoLaitinen&VääräRaha

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Perjantaina, 29. elokuuta, klo 20


Vihreän talon kesätauko on ohi! 

Konserttikauden aloittaa hurmoksellisen livebändin mainetta nauttiva Jaakko Laitinen & Väärä Raha.

Liput 10/5 e, ovelta käteisellä. Ovet aukeavat noin 19.30, soitto noin 20.30.

Tarjoilua!

Varaukset & tiedustelut: olli@vihreatalo.fi tai jätä viesti Vihreän talon fb-sivulle: https://www.facebook.com/pages/Vihreä-Talo/259434477500201

Muistathan, että talolla käy ainoastaan käteinen.

Pitkän tauon jälkeen maineikas Lapland-Balkan-orkesteri, Jaakko Laitinen & Väärä Raha, palaa musisoimaan Riihimäelle. Luvassa on Balkanin villejä mustalaisrytmejä kierrätettynä venäläisten romanssien kautta vanhaan suomalaiseen iskelmään - Väärän Rahan omaan, rempseän lappilaiseen tyyliin maustettuna. Laulut ovat pääasiassa omia ja aiheet käsittelevät kielletyn rakkauden, finanssikapitalismin, pimeiden pullojen ja kulkurien kaihon kaltaisia ikuisuusaiheita.

Orkesteri on tänäkin vuonna villinyt ihmisiä ympäri Suomen, Jutajaisista H2Ö-festivaaliin sekä Lemmenjoen kultamailta Radio Helsingin kesäklubille. Ulkomailla on juhlittu Tukholmaa ja Arkangelia myöten. Riihimäellä orkesteri vieraili viimeksi vuonna 2010 ja vuosien varrella on ehditty seikkailla ympäri maailmaa pitkin Baltiaa, Skandinaviaa, Kazakstania, Ukrainaa, Venäjää, Makedoniaa, Turkkia ja Saksaa myöten.

80 keikan vuositahdilla kiertävä bändi on julkaissut myös kolme kriitikoiden ylistämää albumia, ja uuden neljännen levyn laulujen tekokin on aloitettu. Riihimäellä kuullaankin vanhojen Väärä Raha -suosikkien sekä serbialaisten ikivihreiden lisäksi upouusia lauluja Väärän Rahan tulevalta neljänneltä levyltä.

Tervetuloa nauttimaan menosta Vihreän talon keikalle!

https://www.youtube.com/watch?v=KeZx6nKAJAM#t=12