VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

Faarao & Gangzi

Tiistaina, 17. syyskuutaKlo 17-19  Kurkkulaulutyöpaja

            

Tulegur Gangzi vetää kurkkulaulutyöpajan, 20 euroa,      ennakkoilmoittautumiset: olli@vihreatalo / 050-588 6867
Klo 20  Konsertti: Faarao & Gangzi 


Liput 15/10 euroa, käteisellä ovelta

Varaukset: olli@vihreatalo / 050-588 6867


Sisä-mongolialainen Tulegur Gangzi ja kalakukkomaan Faarao Pirttikangas yhteiskiertueella Kiinalais-suomalaisen yhteiskiertueen järjestää aasialaiseen vaihtoehtomusiikkiin keskittyvä suomalainen konserttijärjestäjä Club Niubi. Karavaani kulkee Suomessa kahdeksan keikan verran. Molemmat artistit tarjoavat persoonallisen, taidokkaan ja sopivalla rouhennuksella täydennetyn musiikkielämyksen. Tällainen musiikki- ja kulttuurikokonaisuus on varsin ainutlaatuinen näillä leveysasteilla.Tulegur Gangzi:

Akustisen kitaran kanssa esiintyvä Kiinan Sisä-Mongolian maakunnasta kotoisin oleva Tulegur Gangzi sekoittaa musiikissaan ennakkoluuttomasti mongolialaista kansanmusiikkia, kiinalaista kansanmusiikkia, kurkkulaulua, grungea, rockia, kiinan ja mongolian kieliä sekä vivahteita muustakin modernista musiikista. Hän löysi oman musiikkityylinsä asuessaan mongolialaispaimentolaisten kanssa Sisä-Mongolian preerialla. Aiemmin Tulegur Gangzi on keikkaillut Suomessa 2010 ja 2012 esiintyen 2010 mm. Kihaus-festivaalilla Rääkkylässä ja 2012 Suomen klubikiertueen lisäksi myös Ruotsissa, Virossa ja Tanskassa.


Faarao Pirttikangas:

Kalakukkomaan mestaripelimannin ja kaatopaikan kruunamattoman kingin Faarao Pirttikankaan musiikki on keitos bluesista, rockista, suomalaisesta kansanmusiikista ja musiikillisista vaikutteista maailman eri kolkista. Cosmo Jones Beat Machine -yhtyeen keulahahmona sekä Astro Can Caravanin riveissä pitkään vaikuttanut Faarao Pirttikangas (oikealta nimeltään Pekka Pirttikangas) on sittemmin luonut itselleen kiiteltyä uraa sooloartistina ja Kuhmalahden nubialaiset -yhtyeen kanssa. Tällä kiertueella Faarao esiintyy yksin. Faarao Pirttikankaan debyyttilevy sai laajalti kiitosta. Levy valittiin Helsingin Sanomissa ja Soundilehdessä vuoden parhaiden levyjen joukkoon. Toinen levy, huhtikuussa 2013 ilmestynyt Kaatopaikan kuningas, Jatkaa vahvoilla savolaisilla perinteillä, mutta hilpeämmin ja vapautuneemmin rokaten. Levy ja sitä seuranneet keikat ovat saaneet ylistäviä arvioita kotimaisessa lehdistössä.


Club Niubi: 

Kiertueen keikat Suomessa:
30.8. Joen Yö festival, Joensuu (Vain Gangzi)
31.8 Telakka, Tampere
17.9 Vihreä talo, Riihimäki
18.9 Siltanen / Oireklubi, Helsinki
19.9 Bar Kuka, Turku
20.9 Kirjailijatalo, Jyväskylä (yhdessä kulttuuriyhdistys Karkee Ry:n kanssa)
21.9 Pannuhuone, Kuopio
22.9 Väärnin pappila, Lapinlahti