VIHREÄ TALO

Click here to edit subtitle

CircusMaximus: Täynnä elämää


Täynnä elämää


Torstaina, 15. toukokuuta, klo 19


Tämä esitys on kerännyt kiitoksia ja jättänyt jälkeensä kiittäviä arvosteluja missä onkaan kulkenut. Pian vuorossa myös Riihimäki!


Vain yksi esitys!


Liput 10/5/2e, käteisellä ovelta. 

Lippuvaraukset: olli@vihreatalo.fi / 050-588 6867

Tarjoilua.


Mitä tapahtui Jyri Honkavaaralle?

Ratsia-yhtyeensä kanssa kuumana punk-kesänä 1979 pinnalle noussut Jyri Honkavaara (1960-1997) oli yksi uuden aallon lupaavimpia artisteja. Abikeväänään suursuosioon ponnahtaneesta ”Pihtiputaan Clashin” nokkamiehestä piti tulla rock-taivaan kiintotähti, mutta jotain meni pieleen. Soolouran rakentaminen menestyneen bändin hajottua ei ottanut onnistuakseen, ja rock'n roll-elämäntavan tuhoavat puolet ottivat artistista vallan. 


Muutamassa vuodessa Honkavaara katosi sekä suuren yleisön tietoisuudesta että vanhojen ystäviensä näköpiiristä. Mutta mihin hän oikeastaan katosi? 

Täynnä elämää on balladi suomirockin Suuresta Tuntemattomasta ja oodi nuoruuden ehdottomuudelle ja viattomuudelle, heränneille toiveille ja koetuille pettymyksille. 
Kaksi näyttelijää (Tomi Alatalo ja Antti Laukkarinen) esittävät Honkavaaran tarinan näytellen, soittaen ja laulaen. Esityksessä kuullaan Jyri Honkavaaran mm. Ratsia- ja Killer Poodles-yhtyeille kirjoittamia kappaleita sekä harvinaisempaa soolomateriaalia.

Työryhmä:

Jyrki Pylväs (käsikirjoitus, tuotanto)
Perttu Leinonen (ohjaus)
Jere Kolehmainen (visualisointi)
Tomi Alatalo (esiintyjä)
Antti Laukkarinen (esiintyjä)


Lisätietoja osoitteessa http://taynnaelamaa.net/